PROIECTE: We Help Școala din Mag!

Proiectul nostru își propune amenajarea și dotarea unei săli de cercetare, documentare și informare pentru școala din Mag.

Proiectul constă în: amenajare interioară, amenajarea unei biblioteci cu cărți și dotarea cu laptop, aparatură video pentru prezentări educative, imprimantă, planșe educative.

În această sală ne propunem să creăm un spațiu în care copiii vor putea realiza activități extracurriculare și nu numai, un loc în care pot să citească o carte și să își dezvolte orizonturile.

Activități: documentare științifică și pedagogică, vizionarea sau audierea unor emisiuni educative și ateliere de creație.

Din păcate, mulți dintre copii nu au acasă un loc unde se pot bucura de lumea magică a poveștilor sau unde și-ar putea dezvolta imaginația, deoarece pentru mulți dintre ei situația financiară nu este tocmai bună, iar școală este singurul loc unde ei au șansa de a evolua și de a-și crea un viitor mai bun.

Elevii au nevoie de un spațiu, în afara clasei, unde se pot uita la filme educative, se pot juca sau se pot bucura de o carte.

DETALII AICI

Unde ajung donaţiile primite?