PREZENTARE

Asociația WE HELP!” este o Asociație Non-Profit, al cărui scop este să le ofere copiilor din familii defavorizate șansa la o viață mai bună.
Vrem să ajutăm, susţinem si să îi implicăm prin diferite proiecte, în activităţi ,cu scop didactic şi practic de integrare a acestora în societate.
Copiii primesc suport moral şi educaţional, datorită partenerilor noştri, îndrumare pentru o viață decenta, traininguri în diferite domenii şi proiecte sociale .

În acest scop , derulăm campanii privind:

- Partea educațională : ,,Ajută copii din familii defavorizate să meargă la școală!’’ (program de tip after school, pentru un numar de 13 copii de la școala nr .10 din Turișor, Sibiu) ;

-  Partea medicală : “Dinţişori sănătoşi”, “Igiena - sănătatea ta contează” ;

-  Activităţi educaţionale şi de recreere: cursuri de înot, excursii tematice, amenajare locurilor de joacă, Workshopuri , spectacole de teatru s.a.m.d.

Toate acestea sunt dedicate copiilor din familii foarte sărace.
Proiectele sunt realizate prin donaţii, cu ajutorul partenerilor şi al vostru, prin munca voluntarilor şi a tinerilor care au ieşit din sistem şi doresc să ajute.

Acţiuni caritabile pe cont propriu desfasuram de mai bine de 7 ani însă am dorit să avem o voce mai puternică, aşa s-a născut Asociația WE HELP!
WE HELP! Inseamnă empatie, compasiune, înţelegere şi o mână de oameni cu idei măreţe pentru sufletele mici şi mari . Înseamnă curajul de a îndrăznii şi de a crede în bunătatea semenilor nostri care doresc şi pot să ajute.

Noi suntem WE HELP , Voi sunteţi WE HELP!“

 

we help

Unde ajung donaţiile primite?