VOLUNTARI

Asociaţia “We Help!” doreşţe a vă anunţa prin acest mod, posibilitatea voastră de voluntariat, care sprijină copiii din Centrele de plasament şi nu numai, desemenea avem şi vom avea mereu proiecte la care ne bucurăm şi de participarea voastră.
Fie că sunteţi tineri, fie că sunteţi mai în vârstă şi aveţi timp liber, veniţi alături de noi să învăţăm copiii, prin puterea exemplului, cât de important este să fii alături de cei din jurul tau.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi.

Voluntar : pe partea de psihologie - Denisa Șortan

Voluntar : pe partea de psihologie - Denisa Șortan

,,Anul trecut am alergat tot pentru Tichindeal, pentru modernizarea scolii de acolo. Am crezut ca educatia poate schimba viata copiilor din acel sat.

Anul acesta, colegii mei alearga pentru o alta cauza la fel de importanta: sanatatea. Din pacate satul nu dispune de un doctor sau de un dispensar, iar cel mai apropiat doctor se afla la 10 km distanta de ei. Nu au mijloace de transport cu ce sa ajunga la el si sanatatea copiilor e neglijata constant.

Vrem sa ne adresam copiilor de acolo: sa le oferim ceva mai mult pentru sanatatea lor si sa constientizam parintii pentru pastrarea igienei necesare unei bune sanatati fizice. Ne dorim sa gasim echipe de medici care sa fie acolo pentru ei, macar lunar daca nu saptamanal.

Cum poti ajuta?

Te poti inscrie ca ALERGATOR sau poti sustine un alergator care deja s-a inscris.

Poti sa ajuti cu 2 lei/km sau mai mult.

Cat vrei si cat iti permiti.

Orice ajutor e binevenit. Mai poti ajuta daca dai share, poate se gaseste cineva care doreste sa ajute sau pur si simplu sa le spui si altora despre cauza noastra.

Anul trecut si acum doi ani am alergat si a fost o experienta minunata. Anul acesta as alerga cu mare drag dar bebelusa mea trebuie sa vina in luna iulie si nu vrea sa ii grabesc nasterea cu un asemenea efort.
Astept cat mai multi prieteni sa alerge! "

Denisa Sortan

Alexandra Maria Damaschin

Alexandra Maria Damaschin

Voluntara - Coordonatoare ShoeBox si mult mai mult !

De ce sunt voluntara la We help! :
Am ajuns să fiu voluntară la Asociația We Help! din dorința de a ajuta copii din familii defavorizate sa-și continue studiile. Am aflat de asociație prin intermediul proiectului ShoeBox Sibiu 2014 când am decis să fac și eu o bucurie unui copil de Crăciun. După prima lună de voluntariat am realizat că fac ceea ce trebuie și ceea ce-mi place. Uite așa am ajuns să fiu voluntară până acum, dar nu cred ca voi renunța curând la voluntariat deoarece fac acest lucru din inimă.

Cu ce ajuta voluntariatul in viata
Prin voluntariat am realizat că pot face lucruri mari cum ar fi: să realizez un proiect care să fie sponsorizat și care să prindă culoare aducând zâmbet pe fața unui copil. Voluntariatul mă ajută să am încredere în mine și să demonstrez lumii ca împreună, puțin câte puțin, putem construi o lume mai buna!

Despre proiectul cu copii
Copii din cadrul proiectului "Ajută copiii din familii defavorizate să meargă la școală! " sunt niște copii minunați care îți fac ziua mai buna doar privindu-i și care merită ajutați pentru ca în viitor sa aibă șansa la o viață mai bună! Ei nu au nici o vina pentru că părinții lor nu-i pot srijinii la teme, de aceea noi le suntem alături ajutându-i iar recompensa pe care o primim este zâmbetul lor când ne spun notele bune de la școală și ne mulțumesc pentru ajutorul oferit.

Dacă crezi că vrei să schimbi lumea aceasta într-o lume mai frumoasă, te îndemn cu căldură să faci voluntariat ...și dacă vrei să fi într-o super echipa hai la noi, la Asociația We Help!

Adresa mea de mail la care îmi poți cere sfaturi sau întrebări legate de voluntariat este: alexandra.damaschin@ulbsibiu.ro

Anca Groza

Anca Groza

Voluntar